Hovězí

23 položek celkem
Kosti na polévku (harfy) 1 kg
159 Kč

Masové kosti na polévku.

Kód: 100
Osso buco 1 kg
202 Kč

Na dušení/pečení (viz. recept Kluci v akci s masem od nás) https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/1137-recepty/1192-osso-buco/  

Kód: 151
Žebro na polévku 1 kg
202 Kč

Na hovězí vývar.

Kód: 112
64 hovezi klizka 4 8 tydnu zrani 1 kg
244 Kč

Většinou na guláš, komu nevadí klihovaté, používá i na ostatní omáčky, včetně úpravy „na svíčkovou“.

Kód: 166
501401 1kostky
248 Kč

Plec nebo krk

Kód: 169
0002956 hovezi licka angus 1kg
257 Kč

Na dušení (viz. recept Kluci v akci) https://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/218562221900031/

Kód: 154
Hovězí krk 1 kg
276 Kč

Vyloženě omáčkové maso, na guláš,na jakoukoli omáčku, pokud je vyšší, lze udělat i steak. Namleté je výtečné do hamburgerů.

Kód: 163
5b483b045cbd77af4ac7ce3c71a003b1
285 Kč

Vhodné na hamburgery, lasagne a špagety. Mletý - krk/plec. Pečení/dušení.

Kód: 172
Hovězí plec 1 kg
294 Kč

Na ptáčky, na způsob zadního masa, na svíčkovou, rolády, kapsy i steaky.

Kód: 175
Spodní šál 1 kg
296 Kč

Nejtvrdší sval z kýty, je třeba pořádně podusit, aby změkl, ale jde krásně plátkovat, používá se na rolády nebo roštěnou, případně tatarák.

Kód: 67
Vrchní šál 1 kg
296 Kč

Na steaky, plátky, ptáčky, jakoukoli omáčku, i na svíčkovou, také na guláš, pokud ho máte rádi libový.

Kód: 76
Žebro na gril 1 kg
306 Kč

Odebírají hlavně restaurace na grilování.

Kód: 103
Nahoru
Další produkty