Hovězí, Strana 2

23 položek celkem
Kýta ořech 1 kg
359 Kč

Jeden z nejměkčích svalů, ideální na steaky i rolády.

Kód: 70
Falešná svíčková – kulatá plec 1 kg
361 Kč

Výborné maso na dušení, rychlé opékání, na omáčku, špikování, hodí se i na malé steaky na způsob medailonků.

Kód: 160
166 hovezi klizka 1 kg
391 Kč

Většinou na guláš, komu nevadí klihovaté, používá i na ostatní omáčky, včetně úpravy „na svíčkovou“.

Kód: 64
Hovězí krk 4-8 týdnů zrání 1 kg
391 Kč

Vyloženě omáčkové maso, na guláš,na jakoukoli omáčku, pokud je vyšší, lze udělat i steak. Namleté je výtečné do hamburgerů.

Kód: 46
Vysoká plec 4-8 týdnů zrání 1kg
429 Kč

Na ptáčky, na způsob zadního masa, na svíčkovou, rolády, kapsy i steaky.

Kód: 52
Hovězí roštěná 1 kg
451 Kč

Vhodná na roastbeef, na ptáčky a na dušení na houbách.

Kód: 157
Falešná svíčková – kulatá plec 4-8 týdnů zrání 1 kg
499 Kč

Výborné maso na dušení, rychlé opékání, na omáčku, špikování, hodí se i na malé steaky na způsob medailonků.

Kód: 58
Falešná svíčková z kýty 4-8 týdnů zrání 1 kg
499 Kč

Je o něco tvrdší než falešná svíčková z plece, používá se i na tatarák.

Kód: 79
Květová špice neboli maso z kříže 4-8 týdnů 1 kg
765 Kč

Tyto svaly nejsou namáhané, vynikající měkké prokvetlé maso, super na steaky.

Kód: 73
Vysoký roštěnec neboli entrecote v celku (roštěná) 4-8 týdnů zrání 1 kg
765 Kč

Na steaky. S min. 1 cm vrstvou tukového krytí, během přípravy pouští tuk do masa a je tedy šťavnatější.

Kód: 85
Pravá svíčková 4-8 týdnů zrání 1 kg
1 360 Kč

Velmi kvalitní maso, používá se např. na pravý škrábaný tatarák, bifteky, někdo i na dušení, svíčkovou ap.

Kód: 94